1. Olemme luotettava vuokranantaja

Tehokas

Napakka ote tekemiseen, nopeat vastaukset asiakkaille ja ripeät toimenpiteet ovat meidän tapamme toimia. Tavoitteenamme on mukava ja mutkaton asumiskokemus, mutta kun on tarve reagoida vaikkapa huoltopyyntöön, teemme sen ripeästi ja napakkaalla otteella.

Maanläheinen

Juuremme ovat maaseudulla, ja siksi uskomme maanläheiseen asiakaspalveluun sekä asioiden hoitoon. Meillä ihmiset vastaavat puheluihin sekä huoltopyyntöihin, ja tavoitteenamme on olla vuokranantaja, jonka kanssa on helppoa ja mukavaa asioida.

Joustava

Haluamme tarjota pitkäaikaisia hyviä koteja ja tiedämme, että molemminpuolinen jousto on tällöin tarpeen monessa asiassa. Pyrimme joustamaan elämäntilanteiden muuttuessa ja vuokranmaksusta sovittaessa.

Selkeä ja nopea vuokrausprosessi
Laadukas asiakaspalvelu
Hyviä ja pitkäaikaisia koteja

2. Meillä on hyviä koteja rauhallisella sijainnilla

3. Meiltä on helppo vuokrata koti

Hakemuksen täyttö, kutsumme näyttöön ja tehdään sopimus sinulle parhaalla tavalla.

Löysitkö sinun tai perheesi tarpeeseen ja elämäntilanteeseen sopivan kodin  vapaiden asuntojemme joukosta? Täytä siis asuntohakemuksemme, jossa kysymme vuokraukseen tarvittavat perustiedot. Hakemuksen täyttämisen jälkeen kutsumme näyttöön ja mikäli asunto on mieleinen tehdään vuokrasopimus helposti sähköisenä ja homma on muuttoa vaille valmis.

Tee asuntohakemus

4. Meillä asuminen on vaivatonta ja helppoa. Kiitos tehokkaan asiakaspalvelun ja hyvien työkalujen.

Jaahas, nyt tarvitaan huoltoa

Asunnon pitää olla kunnossa, jotta asuminen luonnistaa ja arki on antoisaa. Meillä tieto kulkee nopeasti ja täsmällisesti huoltopyyntöjen avulla.

Tee huoltopyyntö
Joskus elämäntilanteet muuttuvat

Joskus elämäntilanteet muuttuvat ja vuokrasopimus pitää päättää. Täyttämällä kirjallisen irtisanomisilmoituksen päätät kätevästi ja helposti vuokrasopimuksen ja annat samalla mahdolliseen vuokravakuuteen liittyvät tiedot.

Tee irtisanomisilmoitus
Muutto edessä, mitä piti muistaa?

Sisään muuttaessa ja pois muuttaessa muistettavia asioita on useita, ja aina joku asia jää hoitamatta. Kokosimme muuttajan tärkeimmät muistettavat asiat kätevästi samaan paikkaan.

Muuttajan muistilistat
Siivous on kaikki kaikessa

Siistissä asunnossa on mukava asustella. Siksi poismuuttaessasi velvollisuutesi on siivota asunto siistiin kuntoon myös seuraavalle asukkaalle.

Katso tarkempi siivousohje

5. Haluatko hyvän kodin? Ota yhteyttä, me autamme

Ota yhteyttä